Voor een groter comfort, iedere dag

Automatisatie  

Garagepoorten, schuif- en draaihekkens, slagbomen, deuren …

 

Voor een groter comfort, iedere dag

Automatisatie

Garagepoorten, schuif- en draaihekkens, slagbomen, deuren …

 

automatisatiE

van uw garagepoorten, hekkens, deuren slagbomen …

 

Bij ons kan u terecht voor de automatisatie van uw bestaande of nieuwe poort. Nieuwe poorten worden op vandaag meestal standaard uitgerust met automatische bediening. Dit was vroeger niet het geval… Bent u het beu om steeds te moeten uitstappen om uw garagepoort of hek te moeten openen? VMatic maakt u het leven gemakkelijker!

Wij automatiseren garagepoorten, schuif- en draaihekkens, slagbomen, deuren … Dit kan met afstandsbediening, codeklavier, QR-scanner, GSM-module … of een combinatie van verschillende mogelijkheden.

Veiligheid

Kiezen voor automatisering is niet alleen kiezen ‘voor ’t gemak’, het is ook kiezen voor veiligheid. Een geautomatiseerde poort opent moeilijker dan een manuele poort. Bij een automatische poort bent u na een druk op de knop zeker dat de poort goed gesloten is.
Daarnaast zorgen we uiteraard ook steeds voor de nodige beveiliging zodat de poort niet sluit wanneer er iets tussen zit.

Kan mijn poort geautomatiseerd worden?

We kunnen zeggen dat 95% voor de poorten en hekken geautomatiseerd kunnen worden en dat dit vaak geen al te grote ingreep is. Zo gaan we een draaipoort automatiseren met een knikarm met bovengrondse motor, ondergrond kan ook maar dit maakt de ingreep natuurlijk groter. Bij een schuifpoort kan u kiezen voor een schuifpoort op een rail of een vrijdragende schuifpoort.

Afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw poort, bekijken we welke motor geschikt is. Hoe intensief de poort gebruikt wordt of zal worden, kan ook een rol spelen. Een poort die zeer intensief gebruikt wordt (vb. in bedrijven, residenties, enz.) heeft een andere motor nodig dan een poort die ‘normaal’ gebruikt wordt. We zorgen er dus voor dat we u steeds de juiste motor aanbieden. Op deze manier kan u erop vertrouwen dat de motor doet wat hij moet doen.

Hebt u een poort en wenst u deze te automatiseren? Contacteer ons vrijblijvend, we maken graag een afspraak om u een correcte offerte te bezorgen.

Enkele realisaties

Hieronder vindt u een aantal realisaties. Meer en recentere projecten vindt u op Facebook

Onze diensten

Garagepoorten - particulier
Poorten voor particulieren

Zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovatie van bestaande poorten.

Industriële poorten
Industrie-poorten

Nieuwe poorten en renovaties, slagbomen, snelloopdeuren, schuifpoorten en meer.

Automatisatie

Automatisatie van sectionaal poorten, schuif- en draaipoorten, bestaand en nieuw.

Service en onderhoud
Onderhoud en herstellingen

Met een regelmatig onderhoud kunnen herstellingen vaak vermeden worden.

Waarom kiezen voor VMatic?

Bij VMatic stellen we de klant steeds centraal. We luisteren naar uw vragen en geven de nodige antwoorden.

5 belangrijke zaken zorgen bij VMatic, naast onze goede uitvoering, voor tevreden klanten:

    • Kwaliteit: We streven steeds naar de beste kwaliteit voor onze klanten. We werken zoveel als mogelijk met Belgische producten die een zekerheid bieden op vlak van kwaliteit. Afwerking en service na verkoop worden steeds tip top verzorgt. We leveren steeds kwalitatief werk bij de klanten. Onze poorten zijn van Belgische productie.
    • Service: Onze service maakt zich kenbaar in onze dagelijkse werking. Geen lange wachttijden, correcte afspreken en  steeds een snelle respons op uw vragen.
    • Klantvriendelijkheid: Vriendelijkheid en respect zijn voor ons geen moeite maar een evidentie. Zowel telefonisch, per e-mail als ter plaatste zorgen wij voor een klantvriendelijke aanpak.
    • Orde en netheid: Zowel tijdens de werken als na de afwerking zorgen we voor een propere en nette werf.
    • Flexibiliteit: Waar mogelijk en nodig werken we op maat van uw vraag. We zijn flexibel en we proberen onze klanten steeds zo goed mogelijk te helpen en zo veel mogelijk in hun noden te voldoen.