Als het even misloopt

Herstelling van uw poort

Groot en klein

 

Als het even misloopt

Herstelling van uw poort

Groot en klein

 

herstellingen

 

Van poorten, hekkens, slagbomen, automatisatie …

Een ongeluk is vlug gebeurd! En ook zonder ongeluk wil een poort niet altijd mee. De oorzaak hiervan kan heel verschillend zijn. Zo ligt het probleem misschien bij de techniek, of wordt de poort door iets geblokkeerd. Ouderdom of slijtage zijn ook vaak de boosdoeners, maar dit kan dan vaak weer voorkomen worden door een goed onderhoud. Loopt het mis, dan kunnen we het vaak ook snel oplossen. Grotere problemen nemen soms wat meer tijd in beslag maar ook hiervoor bent u bij VMatic aan het juiste adres.

We proberen u steeds eerst telefonisch (of per mail) te helpen wanneer het om een technisch defect gaat. Aan de hand van de info die u ons geeft, maken we een inschatting van het probleem en van de materialen die nodig zijn, en evalueren we of de poort tot herstelling nog veilig gebruikt kan worden.

Om u snel te kunnen helpen beschikken we steeds over een grote voorraad aan materialen van verschillende merken. Bepaalde zaken zoals bv. torsieveren dienen op maat gemaakt te worden en dit kan even langer duren. In tussen tijd helpen we u uit de nood door de poort open of dicht te zetten tot herstelling.

Alle types alle merken

VMatic helpt zowel bestaande als nieuwe klanten uit de nood bij een probleem. We kunnen werken aan alle types poorten van alle merken. Ook op vlak van techniek en automatisatie kunnen we uw probleem verhelpen, ongeacht het types installatie.  

Oeps…

Een van de meest voorkomende problemen bij poorten is dat er tegen de poort werd gereden of dat er iets tussen de poort stond bij sluiting. Dit kan schade aanbrengen aan de poort zelf of aan de automatisatie. Hebt u dit voor, geef ons dan een belletje of stuur ons een mailtje, indien mogelijk met foto’s, zo krijgen we meteen een goed beeld van wat de herstelling kan inhouden. We maken zo snel als mogelijk tijd voor u vrij om ter plaatse te komen en het probleem op te lossen. Vaak moeten natuurlijk nieuwe stukken besteld of gemaakt worden maar ook daar zorgen we dat dit snel gebeurt.

Herstellingen dringend poorten - herstellen poorten

Aanvraag tot herstelling

Vul het formulier in om ons een goed zicht te geven op het probleem. Hoe meer info we krijgen, hoe beter we het probleem kunnen inschatten.

Na ontvangst zullen we u spoedig contacteren om een afspraak te maken of het probleem te bespreken.

Reparatie garagepoort
Herstelling
Naam
Naam
Voornaam
Familienaam
Werkte de poort nog?

Maximum file size: 268.44MB

You break it, we fix it

Vaak is het probleem niet meteen zichtbaar, en vaak kan u er zelf niets aan doen. Soms wel…

Hieronder vindt u een aantal uitgevoerde herstellingen. Meer en recentere projecten vindt u op Facebook

Onze diensten

Garagepoorten - particulier
Poorten voor particulieren

Zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovatie van bestaande poorten.

Industriële poorten
Industrie-poorten

Nieuwe poorten en renovaties, slagbomen, snelloopdeuren, schuifpoorten en meer.

Automatisatie

Automatisatie van sectionaal poorten, schuif- en draaipoorten, bestaand en nieuw.

Service en onderhoud
Onderhoud en herstellingen

Met een regelmatig onderhoud kunnen herstellingen vaak vermeden worden.

Waarom kiezen voor VMatic?

Bij VMatic stellen we de klant steeds centraal. We luisteren naar uw vragen en geven de nodige antwoorden.

5 belangrijke zaken zorgen bij VMatic, naast onze goede uitvoering, voor tevreden klanten:

    • Kwaliteit: We streven steeds naar de beste kwaliteit voor onze klanten. We werken zoveel als mogelijk met Belgische producten die een zekerheid bieden op vlak van kwaliteit. Afwerking en service na verkoop worden steeds tip top verzorgt. We leveren steeds kwalitatief werk bij de klanten. Onze poorten zijn van Belgische productie.
    • Service: Onze service maakt zich kenbaar in onze dagelijkse werking. Geen lange wachttijden, correcte afspreken en steeds een snelle respons op uw vragen.
    • Klantvriendelijkheid: Vriendelijkheid en respect zijn voor ons geen moeite maar een evidentie. Zowel telefonisch, per e-mail als ter plaatste zorgen wij voor een klantvriendelijke aanpak.
    • Orde en netheid: Zowel tijdens de werken als na de afwerking zorgen we voor een propere en nette werf.
    • Flexibiliteit: Waar mogelijk en nodig werken we op maat van uw vraag. We zijn flexibel en we proberen onze klanten steeds zo goed mogelijk te helpen en zo veel mogelijk in hun noden te voldoen.