Plaatsing – herstelling – Automatisatie

Poorten voor industrie

Nieuwbouw en renovatie

 

Plaatsing – herstelling – Automatisatie

Poorten voor industrie

Nieuwbouw en renovatie

 

Industriepoorten

VMatic uit Roeselare werkt niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven en industrie met industriepoorten. Ook naar B2B klanten voeren we zowel nieuwbouwprojecten uit als renovaties. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en we plaatsen zowel poorten in gebouwen zoals snellopers als buitenpoorten. ‘Speciale’ gevallen zijn ons niet vreemd en we gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Zowel voor bedrijven als voor particulieren werken we steeds op maat. We komen ter plaatste om uw project te bekijken, en kijken samen met u en/of met uw architect wat de beste oplossing is naar werking en gebruiksgemak.
Onze poorten zijn van Belgische productie en dus van topkwaliteit. Daardoor kunnen we bij problemen of herstellingen ook steeds snel handelen en zijn wisselstukken snel verkrijgbaar.

Meer dan industriepoorten

Naast het plaatsen van ‘gewone’ poorten, kan u bij ons ook nog terecht voor andere zaken in en rond uw bedrijf die de toegang beperken of vereenvoudigen:
• VMatic plaatst, herstelt en/of onderhoudt slagbomen.
• VMatic plaatst, herstelt en/of onderhoudt snellopers.
• VMatic plaatst, herstelt en/of onderhoudt loopdeuren.
• VMatic plaatst, herstelt en/of onderhoudt dockleveller.
• VMatic plaatst, herstelt en/of onderhoudt industriële schuifpoorten.
• VMatic plaatst qr-scanners en printers voor toegang tot het bedrijf.
• …

Op deze manier heeft u 1 aanspreekpunt voor verschillende producten. Wij kijken samen met u wat waar nodig is en hoe we de toegang en de beveiliging van uw bedrijf kunnen verbeteren.

Hebt u een bestaande poort, slagboom, loopdeur … en moet deze onderhouden of hersteld worden? Ook daarvoor kan u bij ons terecht, ongeacht het merk of de plaatser.

Bent u zelf handig? Of bent u op zoek naar een wisselstuk?
Neem dan zeker een kijkje op onze webshop doorstore.be
Doorstore - webshop onderdelen poorten en automatisatie

Een waaier aan mogelijkheden

Omdat we onze poorten steeds volledig op maat maken zijn er heel wat mogelijkheden en veel keuzes te maken bij het kiezen van een nieuwe poort, dit zowel naar gebruiksgemak als naar uitzicht.

Verschillende paneeltypes: het paneeltype dat u kiest bepaald voor een groot stuk het uitzicht en de look van uw poort. U kan kiezen voor vlak, verticaal gelijnd, horizontaal gelijnd, structuur …
Per paneeltype zijn er verschillende standaardkleuren, maar eigenlijk zijn zo goed als alle RAL kleuren beschikbaar. Zo kan de poort naadloos samengaan (of juist niet) met het kleur van uw schrijnwerk of uw woning. De poorten worden gelakt, waardoor het kleur op lange termijn blijft.
Er zijn bijkomende accessoires mogelijk: zo kan u kiezen voor 1 of meerdere ramen in uw poort, kan een brievenbus in de poort geïntegreerd worden …
Verschillende bedieningsmogelijkheden: u kan kiezen voor een codeklavier, handzenders, gsm-module … Combinatie van verschillende bedieningsmogelijkheden kan natuurlijk ook.
• Nieuwe poorten kunnen zowel geautomatiseerd als manueel bediend worden.

Enkele realisaties

Hieronder vindt u een aantal realisaties. Meer en recentere projecten vindt u op Facebook

Onze diensten

Garagepoorten - particulier
Poorten voor particulieren

Zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovatie van bestaande poorten.

Industriële poorten
Industrie-poorten

Nieuwe poorten en renovaties, slagbomen, snelloopdeuren, schuifpoorten en meer.

Automatisatie

Automatisatie van sectionaal poorten, schuif- en draaipoorten, bestaand en nieuw.

Service en onderhoud
Onderhoud en herstellingen

Met een regelmatig onderhoud kunnen herstellingen vaak vermeden worden.

Waarom kiezen voor VMatic?

Bij VMatic stellen we de klant steeds centraal. We luisteren naar uw vragen en geven de nodige antwoorden.

5 belangrijke zaken zorgen bij VMatic, naast onze goede uitvoering, voor tevreden klanten:

    • Kwaliteit: We streven steeds naar de beste kwaliteit voor onze klanten. We werken zoveel als mogelijk met Belgische producten die een zekerheid bieden op vlak van kwaliteit. Afwerking en service na verkoop worden steeds tip top verzorgt. We leveren steeds kwalitatief werk bij de klanten. Onze poorten zijn van Belgische productie.
    • Service: Onze service maakt zich kenbaar in onze dagelijkse werking. Geen lange wachttijden, correcte afspreken en steeds een snelle respons op uw vragen.
    • Klantvriendelijkheid: Vriendelijkheid en respect zijn voor ons geen moeite maar een evidentie. Zowel telefonisch, per e-mail als ter plaatste zorgen wij voor een klantvriendelijke aanpak.
    • Orde en netheid: Zowel tijdens de werken als na de afwerking zorgen we voor een propere en nette werf.
    • Flexibiliteit: Waar mogelijk en nodig werken we op maat van uw vraag. We zijn flexibel en we proberen onze klanten steeds zo goed mogelijk te helpen en zo veel mogelijk in hun noden te voldoen.