Plaatsing – herstelling – Automatisatie

Poorten voor particulieren

Nieuwbouw en renovatie

 

Plaatsing – herstelling – Automatisatie

Poorten voor particulieren

Nieuwbouw en renovatie

 

Sectionale poorten voor particulieren

VMatic in Roeselare is gespecialiseerd in sectionaal garagepoorten voor particulieren. U kan bij ons terecht voor de plaatsing van een garagepoort voor uw nieuwbouwproject als ook voor de vervanging van uw oude, bestaande garagepoort.
We maken graag een afspraak bij u ter plaatste of u bent steeds welkom in onze showroom in Roeselare.

Onze poorten worden steeds op maat gemaakt. Dit zorgt er voor dat we volledig naar uw wensen kunnen werken. Wenst u hetzelfde type garagepoort te behouden of kiest u liever voor een andere look? In onze showroom kunnen we u de verschillende mogelijkheden en kleuren tonen en geven we advies op basis van onze ervaring.

We werken voor onze poorten met Belgische materialen van topkwaliteit. Dit zorgt voor kortere wachttijden en een grote zekerheid.

We proberen u steeds zo goed mogelijk te ondersteunen en adviseren, zodat uw poort niet alleen mooi is maar er ook aan de praktische zaken wordt gedacht, zoals afhankelijk van de plaats waar de poort komt, kan een bepaald type paneel aangewezen zijn.

Voor het maken van een vrijblijvende offerte komen we steeds bij u ter plaatse om u correct advies te kunnen geven, niet alleen naar uitzicht maar ook naar gebruiksgemak van uw poort. Een poort is nooit zomaar een poort.

Waarom kiezen voor een sectionale poort?

Ruimtebesparend, gebruiksgemak, isolerend

Een waaier aan mogelijkheden

Omdat we onze poorten steeds volledig op maat maken zijn er heel wat mogelijkheden en veel keuzes te maken bij het kiezen van een nieuwe poort, dit zowel naar gebruiksgemak als naar uitzicht.

Verschillende paneeltypes: het paneeltype dat u kiest bepaald voor een groot stuk het uitzicht en de look van uw poort. U kan kiezen voor vlak, verticaal gelijnd, horizontaal gelijnd, structuur …
Per paneeltype zijn er verschillende standaardkleuren, maar eigenlijk zijn zo goed als alle RAL kleuren beschikbaar. Zo kan de poort naadloos samengaan (of juist niet) met de kleur van uw schrijnwerk of uw woning. De poorten worden gelakt, waardoor de kleur op lange termijn blijft.
Er zijn bijkomende accessoires mogelijk: zo kan u kiezen voor 1 of meerdere ramen in uw poort, kan een brievenbus in de poort geïntegreerd worden …
• Verschillende bedieningsmogelijkheden: u kan kiezen voor een codeklavier, handzenders, gsm-module … Combinatie van verschillende bedieningsmogelijkheden kan natuurlijk ook.
• Nieuwe poorten kunnen zowel geautomatiseerd als manueel bediend worden.

Enkele realisaties

Hieronder vindt u een aantal realisaties. Meer en recentere projecten vindt u op Facebook

Onze diensten

Garagepoorten - particulier
Poorten voor particulieren

Zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovatie van bestaande poorten.

Industriële poorten
Industrie-poorten

Nieuwe poorten en renovaties, slagbomen, snelloopdeuren, schuifpoorten en meer.

Automatisatie

Automatisatie van sectionaal poorten, schuif- en draaipoorten, bestaand en nieuw.

Service en onderhoud
Onderhoud en herstellingen

Met een regelmatig onderhoud kunnen herstellingen vaak vermeden worden.

Waarom kiezen voor VMatic?

Bij VMatic stellen we de klant steeds centraal. We luisteren naar uw vragen en geven de nodige antwoorden.

5 belangrijke zaken zorgen bij VMatic, naast onze goede uitvoering, voor tevreden klanten:

    • Kwaliteit: We streven steeds naar de beste kwaliteit voor onze klanten. We werken zoveel als mogelijk met Belgische producten die een zekerheid bieden op vlak van kwaliteit. Afwerking en service na verkoop worden steeds tip top verzorgt. We leveren steeds kwalitatief werk bij de klanten. Onze poorten zijn van Belgische productie.
    • Service: Onze service maakt zich kenbaar in onze dagelijkse werking. Geen lange wachttijden, correcte afspreken en  steeds een snelle respons op uw vragen.
    • Klantvriendelijkheid: Vriendelijkheid en respect zijn voor ons geen moeite maar een evidentie. Zowel telefonisch, per e-mail als ter plaatste zorgen wij voor een klantvriendelijke aanpak.
    • Orde en netheid: Zowel tijdens de werken als na de afwerking zorgen we voor een propere en nette werf.
    • Flexibiliteit: Waar mogelijk en nodig werken we op maat van uw vraag. We zijn flexibel en we proberen onze klanten steeds zo goed mogelijk te helpen en zo veel mogelijk in hun noden te voldoen.